Izvor: Alo.rs
11.11.2020 u 10:11
0

JOŠ JEDNA PROMENA TRENERA: Otišao iz superligaša zvučnog imena i skrasio se na jugu zemlje, evo o kome se radi (FOTO)

Novi Pazar je za vikend kod kuće poražen (1:2) od Zlatibora, pa je trener Kenan Kolašinac podneo ostavku

Nedavno se Radoslav Batak rastao sa niškim Radničkim posle serije lošijih rezultata. Ipak, brzo je našao sredinu gde nastavlja sa poslom.

Novi Pazar je za vikend kod kuće poražen (1:2) od Zlatibora, pa je trener Kenan Kolašinac podneo ostavku. Upravo na njegovo mesto došao je Batak. 

SVE O SPORTU

SAD JE I ZVANIČNO: Italijani raspustili tim na 10 dana! Italijani raspustili tim na 10 dana!

KAKAV ŠOK: Švajcarci stali uz NOLETA, a ne uz svog Federera

ORLOVI U PROBLEMU: Jedini strelac ikada na mečevima Srbija – Škotska zbog ovoga ne može da igra

– Za novog trenera FK Novi Pazar imenovan je bivši kapiten i trener Vojvodine Radoslav Batak. Batak je u Vojvodini igrao od 1997 do 2003. godine, zatim prešao u moskovski Dinamo pa u Ankaraspor, Antalijaspor, Mogren i Tobol. Nosilac je UEFA PRO licence, a kao trener radio je u tajlandskim klubovima Buriram junajted i Sisoket. Poslednji angažman imao je u FK Radnički iz Niša. Sa svojim stručnim štabom u kojem su još pomoćni trener Davor Berber (Uefa Pro licenca) i kondicioni trener Zoran Repac (Uefa B licenca) debitovaće protiv Voždovca u 15. kolu, nakon pauze u prvenstvu. Dobrodošao – stoji u saopštenju Novopazaraca.

⚪RADOSLAV BATAK NOVI TRENER NOVOG PAZARA Za novog trenera FK Novi Pazar imenovan je bivši kapiten i trener Vojvodine…

Posted by Fk Novi Pazar – Zvanična stranica on Уторак, 10. новембар 2020.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter