Izvor: Tanjug
23.05.2022 u 18:16
0

JUVENTUS POSTAJE SRPSKA KOLONIJA? „Stara dama“ Dušana Vlahovića zainteresovana za dovođenje Sergeja Milinković-Savića i Filipa Kostića!

Fudbaler Ajntrahta i reprezentativac Srbije Filip Kostić mogao bi karijeru da nastavi u torinskom Juventusu, prenose italijanski mediji.

Kostić je nedavno proglašen za najboljeg igrača Lige Evrope, pošto je sa Ajntrahtom osvojio ovo takmičenje.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Srpski fudbaler je ove sezone postigao sedam golova i imao 15 asistencija.

Najpoznatiji italijanski sportski časopis „Gazeta delo Sport“ navodi da bi Kostić mogao da zameni Aleksa Sandra, koji je u padu forme.

List kaže da torinski klub želi da iskoristi činjenicu da Srbinu ističe ugovor za godinu dana, a u tom slučaju i obeštećenje bi bilo manje za fudbalera Ajntrahta.

Kostić (29) je prošle godine imao ponude Intera i Lacija, ali je klub iz Frankfurta odbio da ga proda.

„Gazeta delo Sport“ ističe da je na listi želja Juventusa već godinama još jedan srpski reprezentativac, Sergej Milinković-Savić, ali i da je posao i dalje daleko od dogovorenog.

U Juventusu već igra jedan srpski fudbaler Dušan Vlahović, koji je početkom godine stigao u torinski klub iz Fiorentine.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter