Izvor:
12.04.2018 u 03:56
0

JUVENTUS STAO NADOMAK SENZACIJE: Ronaldo iz penala u 97. minutu spasao Real! Bajern rutinski do polufinala!

Real Madrid i Bajern priključili su se Romi i Liverpulu u polufinalu Lige šampiona!

Dvostruki uzastopni šampion Evrope je među četiri najbolja stigao posle nezapamćene drame u Madridu i gola Kristijana Ronalda iz penala u 97. minutu!

Juventus je vodio 3:0, baš onoliko koliko ga je Real savladao u prvoj utakmici u Torinu, ali je "kraljevski klub" uspeo da se izvuče u poslednjim trenucima meča.

U isto vreme Bajern i Sevilja su odigrali bez golova, pa su Bavarci prošli dalje zbog pobede 2:1 u Španiji.

Roma je dan ranije šokirala Barselonu, takođe sa 3:0, a večeras je i drugi italijanski predstavnik bio nadomak senzacije.

Juventus, bez suspendovanog Dibale, ali sa Mandžukićem, Daglasom Kostom i Iguainom u napadu, poveo je već posle 77 sekundi igre.

Kurir
Foto: Facebook/UEFA Champions League

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter