Izvor: Kurir.rs
08.12.2020 u 21:36
0

JUVENTUS VODI PROTIV BARSE: Lajpcig GAZI Mančester! Prekinuta utakmica u Parizu

Od 19 i 21 čas na programu su utakmice poslednjeg kola grupne faze Lige šampina. 

TOK MEČEVA: 

Barselona – Juventus 0:2, 

Čelsi – Krasnodar 0:0, 

Dinamo Kijev – Ferencvaroš 0:0, 

PSŽ – Bašakšehir 0:0, 

Lajpcig – Mančester 2:0, 

Ren – Sevilja 0:0.

Utakmica u Parizu je prekinuta!

24. minut – Remi Kabelja donosi prednost Krasnodaru u Londonu. 

20. minut – Mekini duplirao prednost Juvea u Kataloniji.13. minut – Haidara duplira prednost Lajpciga protiv Mančestera.13. minut – Juve vodi na Kamp Nou golom Ronalda sa bele tačke. 

2. minut – Lajpcig već vodi protiv Mančestera golom Anhelina

1. minut – Počele su utakmice u terminu od 21 čas.

REZULTATI MEČEVA: 

Lacio – Klub Briž 2:2, 

Zenit – Borusija Dortmund 1:2.

Fudbaleri Borusije Dortmund i rimskog Lacija plasirali su se večeras u osminu finala Lige šampiona.

Borusija Dortmund je u gostima savladala Zenit 2:1, dok su Lacio i Klub Briž odigrali nerešeno 2:2, u poslednjem kolu Grupe F Lige šampiona.

Borusija je zauzela prvo mesto u grupi sa 13 bodova, dok je Lacio drugi sa 10 poena.

Treće mesto u grupi sa osam bodova, je zauzeo Klub Briž i tako obezbedio nastavak takmičenja u Ligi Evropa. Zenit je sa jednim osvojenim bodom završio svoje takmičenje u Evropi.

Dortmund je do pobede stigao nakon preokreta. ;Zenit je poveo 16. minutu golom Sebastijana Driusija, koji je iskoristio povratnu loptu sa desne strane i proveo je u ugao gola.Preokret Borusiji su doneli golovima Lukaš Pišček u 68. i Aksel Vicel u 79. minutu.

Lacijo je dva puta vodio i imao igrača više, ali nije uspeo da stigne do pobede protiv Klub Briža.

Poveo je Lacio u 12. minutu golom Hoakina Koree, on je nadrčao na odbijenu loptu i neometan je prosledio u mrežu, samo tri minuta kasnije Klub Briž je izjednačio golom Ruda Vormera, ;nakon loše reakcije golmana Lacija Pepe Reine, da bi ;Ćiro Imobile golom u 27. minutu ponovo doneo prednost Laciju, nakon sigurno izvedenog penala.

Kub Bruž je od 39. minuta igrao sa igračem manje, nakon što je drugi žuti karton dobio Eduard Sobol, ali i ;pored igrača manje, Klub Briž je uspeo da stigne do izjednačenja u 76. minutu golom Hansa Vanakena.

Parovi osmine finala Lige šampiona će biti izvučeni 14. decembra.

90. minut – Kraj utakmica.

79. minut – Vicel donosi prekret Borusiji u Rusiji. 

76. minut – Vanaken je pogodio za Belgijance, Briž je izjednačio sa igračem manje. 68. minut – Pišček doneo izjednačenje Dortmundu u Rusiji.

46. minut – Počeo je drugi deo mečeva na obe utakmice. 

45. minut – Okončana su prva poluvremena na obe utakmice. 

39. minut – Belgijanci će do kraja meča igrati sa igračem manje zbog iskljućenja Sobola. 

27. minut – Imobile vraća prednost Laciju protiv Briža. 

16. minut – Zenit vodi protiv Dortmunda golom Driusija. 15. minut – Klub Briž je odmah izjednačio preko Vormera.

12. minut – Lacio vodi golom Koree protiv Birža u Rimu. 

1. minut – Utakmice su počele!

Lacio u Rimu dočekuje ekipu Briža, a ovaj okršaj biće direktna borba za plasman u eliminacionu fazu Lige šampiona. U istom terminu, u istoj grupi u Rusiji sastaće se domaći Zenit koji je izgubio sve šanse za proleće u Evrope i Dortmunt koji je lider na tabeli. 

Kasnije večeras, snage će na Kamp Nou odmeriti Juventus i Barselona čiji će okršaj biti direktno borba za prvo mesto na tabeli pošto su još ranije obezbedili plasman u nokaut fazu. U istoj grupe, Dinamo Kijev i Ferencvaroš u dirketnom okršaju odlučiće ko će ići u Ligu Evrope, a ko ostaje bez proleća u Evropi. Obe ekipe imaju po jedan bod do sada. 

Česli će imati priliku sa Krasnodarom da overi prvo mesto u grupi, dok će Sevilja protiv Rena juriti pobedu i čekati kiks “Plavaca“. 

Najzanimljivije biće u grupi H u kojoj čak tri ekipe imaju priliku za plasman u narednu rundu i sva tri tima imaju jednak broj bodova. Oko 23 časa saznaćemo da li će Mančester, PSŽ ili Lajpcig morati da se zadovolji Ligom Evrope. 

U istoj grupi Bašakšehih će u Parizu igrati za čast pošto je izgubio sve šanse za plasman u nokaut fazu. 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter