Izvor: informer
06.04.2022 u 08:52
0

KAKAV PREOKRET! Abramovič ipak ne odustaje! ROMAN KUPUJE OVAJ KLUB

Roman Abramovič je zbog rata u Ukrajini i veza sa Vladimrom Putinom morao da proda Čelsi, ali ne odustaje od fudbala

Podsećamo da su Romanu Abramoviću uvedene sankcije u Velikoj Britaniji , pa je bio primoran da proda „plavce“ , ali je Rus nezaustavljiv, ipak ga neće oterati iz fudbala tako lako.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Mediji u Turskoj prenose da će će ruski tajkunkupiti Gectepe, koji se bori za opstanak u tamošnjoj ligi. Kako se navodi, Abramovič ima ozbiljne planove sa klubom iz Izmira, a eventualno ispadanje neće mnogo uticati na ruskog milijardera. Gectepe je trenutno 18. na tabeli sa 27 osvojenih bodova, pa će se u poslednjih sedam kola grčevito boriti za opstanak.

Pre nekoliko dana se pojavila infoirmacija da je Roman navodno zainteresovan da investira u CSKA iz Moskve. Ali, kako trenutno stvari stoje, izbor je ipak pao na klub iz Turske.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.

Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Navodno, već u narednih 48 sati trebalo bi da bude predstavljen kao novi većinski vlasnik Geztepea. Ovo je malo neočekivano, s obzirom na to da se klub bori za opstanak.

Turska je inače jedna od zemalja koja nije uvela Abramoviču sankcije, dozvolili su mu i da „usidri“ svoju jahtu, a potom je ruskom oligarhu stigao predlog da razmotri investiranje u Geztepe. 

Turski novinar Ragip Sojlu navodi da će zvanična potvrda biti saopštena u petak, a zanimljivo je da će Abramovič tamo zateći i bivšeg igrača Vojvodine Dženana Burekovića.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter