Izvor:
29.05.2019 u 14:29
0

KLINAC JE SJAJNIM DRIBLINGOM PONIZIO NEJMARA! Usledila je sramna reakcija Brazilca: Isfrustrirana zvezda je brutalno BACILA NA ZEMLJU mladog fudbalera!

Samo dan nakon što mu je selektor Brazila Tite oduzeo kapitensku traku, Nejmar se ponovo našao u centru pažnje.

Sramnim potezom na treningu zaprepastio je fudbalsku javnost u Brazilu. Samo je pokazao da je selektor Tite doneo ispravnu odluku kada je odlučio da ga skloni sa mesta kapitena.

Reprezentacija Brazila je sparingovala sa ekipom Kruzeira, a 19-godišnji bek je proturio loptu kroz noge Nejmaru, to je razbesnelo zvezdu PSŽ-a. Umesto da ga sportski potapše po ramenu i čestita mu na potezu, on ga je brutalno bacio na zemlju.

Izvor:Kurir
Foto: Twitter/TransferRelated

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter