Izvor: Kurir.rs
06.07.2022 u 16:50
0

KRAJ ZA OLIMPIK I SJAJNOG NEMANJU RADONJIĆA: Ovaj prestižni klub će ga ponovo primiti u svoje jato!

Nemanja Radonjić napušta Olimpik iz Marselja, jer je pronašao klub u kojem će igrati. Njegov izbor je Serija A, tačnije povratak u Italiju, ligu u kojoj se našao na početku svoje karijere, kada je potpisao za Romu.

MEDIJSKI MAG ODAO DUGO ČUVANU TAJNU: Evo koji poznati fudbaleri će do 2028. godine igrati za REAL!

Nemanja Radonjić će u sledećoj sezoni igrati za Torino i praviće društvo saigračima iz srpske reprezentacije Saši Lukiću i Vanji Milinkoviću Saviću koji ima ponudu engleskog Brentforda. Brzonogo krilo danas bi trebalo da prođe lekarske preglede, a detalji transfera i ugovora još nisu dostupni javnosti.

Nemanja Radonjić je u Olimpik iz Marselja došao pre četiri godine iz Crvene zvezde, u transferu vrednom 12.000.000 evra. Potpisao je petogodišnji ugovor po kojem je zarađivao nešto više od 2.000.0000 evra po sezoni.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Nažalost, u prve dve sezone u Olimpiku nije se snašao onako kako je zamišljao. U protekle dve sezone dva puta je išao na pozajmice, prvo u Bundesligu u Hertu, a onda u Portugal, u Benfiku. Nijedan od ta dva kluba nije aktivirao klauzulu i otkupio ugovor od Francuza.

Olimpik iz Marselja ni ove sezone nije računao na Nemanju Radonjića, tražili su klub u koji će ga prodati. Jedno vreme u opticaju je bila i Crvena zvezda, u koju su Francuzi hteli da ga puste uz otkup od 2.000.000 evra i 40 odsto od naredne prodaje.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter