Izvor: Kurir
09.09.2021 u 07:55
0

KVALIFIKACIJE ZA KATAR: Španija RAZBILA tzv. Kosovo, Englezi i Poljaci remizirali

Fudbalska reprezentacija Nemačke pobedila je večeras u gostima Island sa 4:0, u utakmici šestog kola Grupe J kvalifikacija za Svetsko prvenstvo 2022.

PROČITAJTE JOŠ:  OGLASIO SE REPREZENTATIVAC SRBIJE FILIP KOSTIĆ: Mnogi mi duguju izvinjenje!

Nemačka je povela već u četvrtom minutu golom Serža Gnabrija, na 2:0 je povisio Antonio Ridiger 20 minuta kasnije, da bi pobedu u nastavku potvrdili Liroj Sane u 56. i Timo Verner u 89. minutu.

Reprezentacija Nemačke je upisala petu pobedu i prva je na tabeli sa 15 bodova, dok je Island peti sa četiri osvojena boda.

PROČITAJTE JOŠ: DA LI ĆEMO VIDETI KATAR? Portugal najveća prepreka!

U istoj grupi, Severna Makedonija i Rumunija su odigrale bez golova, dok su Jermenija i Lihtenštajn ranije danas odigrali 1:1.

Posle šest odigranih utakmica, Jermenija ima 11 bodova, Rumunija 10, Severna Makedonija deset bodova, dok je Lihtenštajn osvojio samo bod

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter