Izvor: 24sedam
01.10.2024 u 11:44
0

LEGENDA FUDBALA REKAO ZBOGOM: Kraj jedne brilijantne karijere

Sa Španijom osvojio evropsko i svetsko prvenstvo, a sa Barselonom četiri Lige šampiona

Velika španska fudbalska zvezda Andres Inijesta odlučio je u svojoj 40. godini da okonča karijeru.

BOKSER IZREŠETAN U LOS ANĐELESU: Pogođen čak sedam puta

Legenda Barselone se do nedavno dvoumio da li da odigra i ovu sezonu, ali je ipak je prelomio da je najbolje da stavi kopačke o klin.

Nema dileme da se radi o igraču koji je obeležio poslednje dve decenije u fudbalu, i njegovi trofeji su impozantni, kako klupski, tako i reprezentativni.

Četiri Lige šampiona, tri Superkupa Evrope, tri Svetska klupska prvenstva, devet titula u Španiji, šest kupova, sedam Superkupova.

Sa Španijom je osvojio dva evropska prvenstva, i Mundijal.

Posle sjajne karijere u Barseloni, odlučio je da se oproba u japsnkom fudbalu, a poslednja zemlja gde je igrao su Ujedinjeni Arapski Emirati i to prethodne sezone.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter