Izvor: 24sedam
25.09.2024 u 11:42
0

LEGENDA FUDBALA ŠOKIRAO: Rafael Varan iznenada završava svoju karijeru

Povrede su učinile svoje

Nekadašnji štoper Lensa, Real Madrida i Mančester junajteda, Rafael Varan, odlučio je da završi karijeru u 31. godini. Posle niza povreda na startu njegove odiseje u Komu, defanzivac se odlučio za penziju.

On je svoju odluku objavio Instagramu.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Raphael Varane (@raphaelvarane)

– Kažu da sve dobre stvari imaju svoj kraj. Tokom karijere sam ispred sebe imao mnogo izazova i svaki put im parirao. Gotovo svi su trebalo da budu nemogući. Stvorio sam uspomene koje će trajati čitav život. Kada pogledam na to, sa velikim ponosom i osećajem ispunjenosti objavljujem svoju penziju od igre koju svi volimo. Imam velike zahteve za sebe, želim da izađem snažno na teren, a ne samo da budem tu. Potrebna je velika doza hrabrosti da slušaš svoje srce i instinkte. Želje i potrebe su dve različite stvari. Padao sam i uzdizao se hiljadu puta i sada je vreme da se zaustavim i okačim kopačke – napisao je između ostalog Varan.

Rafael Varan je za Komo odigrao samo jedan meč i to u Kupu Italije na početku sezone. Na istom je iz igre izašao zbog povrede. Za reprezentaciju Francuske odigrao je 93 utakmice.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter