Izvor: telegraf.rs
12.09.2020 u 13:59
0

LOŠE VESTI: Dvojica najboljih srpskih sudija pozitivni na koronu, uoči meča u Superligi za koji su delegirani!

Dalibor Đurđević i Milovan Ristić trebalo da sude na meču Javor – Vojvodina, ali su zbog pozitivnog testa ostali u Rijadu

Loše vesti stižu stižu iz Fudbalskog saveza Srbije! Naime, Dalibor Đurđević i Milovan Ristić, dvojica najboljih srpskih pomoćnih sudija u istoriji, pozitivni su na covid 19 i neće suditi na nedeljno meču između Javora i Vojvodine – saznaje Telegraf!

Njih dvojica su prvobitno bili delegirani za ovaj meč, zajedno sa glavnim sudijom Milošem Milanovićem, ali je FSS u međuvremenu izvršio predelegiranje s obzirom na to da su Ristić i Đurđević ostali u Rijadu gde su sudili finiš lige u Saudijskoj Arabiji.

Ovu vest je potvrdio i sam Đurđević kog je naš portal kontaktirao tragom vesti da je pomenuti dvojac „sklonjen“ sa meča u Ivanjici koji se igra u nedelju.

– Nakon završetka prvenstva Saudijske Arabije, u sredu smo testirani PCR testom zbog puta nazad u Srbiju. Test je bio pozitivan. Radili smo i drugi kontrolni čiji rezultat je takođe bio pozitivan. I sada se nalazimo u izolaciji – rekao je Đurđević i dodao:

– O nama brine medicinski tim Ministarstva zdravlja Saudijske Arabije i ljudi iz tamošnjeg Saveza. Takođe, naš ambasador Jusufspahić je ponudio svu moguću pomoć. U kontaktu smo i sa Milanom Karadžiće, predsednikom Sudijske komisije FSS, kao i našim Savezom koji su takođe ponudili svu pomoć.

SAZNAJTE JOŠ…

VUČIĆ ISTIČE: Srbija će podići plate i standard pripadnika vojske!

„POSTAVIO SAM TO PITANJE SEBI KAO IZAZOV“ Dr Kon otkriva kada će biti zatvorene škole zbog korone!

PREDSEDNIK VUČIĆ: Dragi kadeti, Srbija je ponosna na vas i svoju vojsku!

UŽAS! MUK O NASILJU NAD BESPOMOĆNIM MLADIĆEM: Radnici ispred objekta gde je brutalno pretučen Novosađanin „ništa nisu videli“

– Za sada se osećamo dobro, nemamo nikakvih simptoma i sve je u najboljem redu. testirani smo četiri puta za ovih mesec dana provedenih u Arabiji, ali nažalost virus nas je na kraju „našao.“ Nadamo se da će sve brzo proći i da ćemo se uskoro vratiti na naše terene u Srbiji.

Inače, Đurđević i Ristić godinama unazad uživaju veliko poverenje čelnika Saveza u Arabiji koji ih angažuju za mečeve tamošnjeg šampionata. Pogotovo iz zbog činjenice da su licencirane VAR sudije.

Ovoga puta su angažovani sa najboljim svetskim sudijama, među kojima je i Urugvajac Nestor Pitana koji je sudio finale SP,  za poslednja četiri kola šampionata koje je do poslednjeg minuta bilo neizvesno. Sudili su na pet mečeva i bili su na najvišem nivou.

Nadamo se da će se brzo oporaviti i vratiti na srpske terene, pogotovo sada kada je njihovo iskustvo potrebno u uzavrelom srpskom fudbalu. Pogotovo u večitom derbiju, gde su utakmicama unazad činilac mira i stabilnosti.

Njihova tačnost i iskustvo donose derbiju ono što je potrebno, te otuda i ne čudi što su prilikom delegiranja sudija njih dvojica „zacementirani.“ Tu se samo postavlja pitanje ko će biti glavni sudija.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter