Izvor: 24SEDAM
07.10.2024 u 15:45
0

MANČESTER JUNAJTED DOBIJA NOVOG MENADŽERA: Eriku ten Hagu su odbrojani dani

Eriku ten Hagu su odbrojani dani u klubu sa Old Traforda

Kako prenose engleski mediji, prvi čovek Mančester junajteda Džim Retklif sve je bliži da prelomi i da da otkaz sadašnjem menadžeru Eriku ten Hagu.

ŠTA SE DEŠAVA SA ZVEZDOM: Dva neočekivana poraza u Aba ligi

Postoji sve veće nezadovoljstvo u samom klubu, a navodno već su kontaktirali Tomasa Tuhela, koji bi uskoro mogao da sedne na klupu Crvenih đavola umesto holandskog stručnjaka.

Novodno, predstavnici Mančester junajteda već su se sastali sa nemačkim stručnjakom u Monaku kako bi pokušali da se dogovore sa njim oko preuzimanja slavnog kluba.

Klub sa Old Traforda je trenutno 14. na tabeli Premijer lige, u početnih sedam kola osvojili su samo osam bodova, a kritike stižu sa svih strana.

Inače, ovo je njihov najgori start u ligi od 1990. godine, definitivno je da su promene neminovne jer je očigledno da kontrole od strane sadašnjeg trenera – nema.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter