Izvor: 24SEDAM
19.09.2024 u 15:15
0

MANČESTER JUNAJTED IMAĆE NOVI STADION: Čuveni Old Traford ide u istoriju

Suvlasnik Crvenih đavola Džim Retklif otkrio da planiraju da imaju objekat za 100.000 navijača

Čuveni Old Traford, dom Mančester junajteda ide u istoriju, a suvalsnik kluba Džimi Retklif otkrio planove za izugradnju novog stadiona sa kapacitetom od 100.000 navijača.

Ovaj ambiciozni projekat bi koštao oko 2,5 milijarde evra, a bogati Englčez ističe da je neophodno unaprediti infrastrukturu kluba kako bi se uskladili sa zahtevima 21. veka.

Iako su klupski menadžeri razmatrali opciju zadržavanja Old Traforda sa smanjenim kapacitetom od 30.000 mesta, kako bi se sačuvala istorija kluba i pružila podrška ženskom i omladinskom timu, vlasnici kluba su odustali od ovog plana.

Umesto toga, postoji mogućnost da će Old Traford biti srušen, a „teatar snova“ bi mogao da bude integrisan u dizajn novog stadiona.

Da bi se dobila jasna slika o stavovima navijača, klub je najavio sprovođenje ankete među vlasnicima sezonskih ulaznica na Old Trafordu.

Očekuje se da će ova anketa pružiti uvid u mišljenja navijača, a konačna odluka o sudbini stadiona trebalo bi da bude doneta do kraja godine.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter