Izvor: Kurir
31.05.2024 u 10:10
0

MURINJO PREUZIMA FENERBAHČE! Biće trener jednom od najboljih sprskih igrača

Jedan od najboljih trenera u istoriji fudbala, Žoze Murinjo, od naredne sezone postaće trener Fenerbahčea.

Vest da će Murinjo preći u klub u kom nastupa i jedan od najboljih srpskih igrača, Dušan Tadić, plasirao je dobro obavešteni italijanski novinar Đanluka Di Marcio. Kako on navodi, ugovor će biti potpisan na dve godine.

Murinjo je bez posla od 16. januara ove godine kada je dobio otkaz u Romi i bilo je mnogo spekulacija o tome gde će nastaviti karijeru. Informacije koje ima Di Marcio uglavnom se ispostave kao tačne, tako da se zvanična promocija Portugalca u Fenerbahčeu očekuje u narednim danima.

Fener je prošlu sezonu završio na drugom mestu na tabeli turskog šampionata, te veoma lako može da se desi da Murinja gledamo i u Beogradu u kvalifikacijama za Ligu šampiona, ako kuglice spoje njegov novi klub sa Partizanom.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter