Izvor: 24SEDAM
05.09.2024 u 15:59
0

NEMA KRAJA PIKSIJEVIM MUKAMA: Srbija ostala bez još jednog igrača

Samo nekoliko sati pred meč sa evropskim prvakom!

Selektor Srbije Dragan Stojković Piksi nalazi se pred najvećim izazovima otkad je preuzeo vođenje „orlova“. Brojni otkazi, za koje neki misle da su bojkot igrača, oslabili su naš tim pred utakmicu sa aktuelnim evropskim šampionom Španijom.

Još pre objave spiska iz raznih razloga nisu bili prisutni Dušan Tadić, Darko Lazović, Vanja Milinković-Savić, Nemanja Gudelj, Filip Kostić i Nemanja Radonjić. Nakon toga, zbog povreda su otkazali i Aleksandar Mitrović i Sergej Milinković-Savić, iako su noć pre objave odigrali svih 90 minuta i trenirali punim intenzitetom. Dušan Vlahović je otkazao zbog privatnih razloga, iako je bez problema nastupao za Juventus.

Nemanja Maksimović i Miloš Veljković su se povredili nakon dolaska u Pazovu i vratili su se u svoje klubove, dok je novajlija Mihajlo Ivanović otkazao, pa je umesto njega pozvan Đorđe Jovanović.

Prema najnovijim informacijama koje, Piksi neće moći da računa ni na Aleksu Terzića u utakmici protiv Španije.

Levi bek Salcburga trenirao je u Staroj Pazovi, ali se ispostavilo da nije spreman i neće moći da pomogne saigračima na „Marakani“ u 20.45.

Piksi je na konferenciji za medije izrazio nadu da bi Terzić mogao biti spreman, jer bi to uticalo na formaciju tima.

– Formacija će zavisiti od Terzića, a ne od Veljkovića. Videćemo da li ćemo igrati sa trojicom u zadnjoj liniji ili promeniti sa četvoricom – rekao je Piksi.

Ipak, ono što može da raduje selektora je to što je Luka Jović trenirao i spreman je da se nađe u startnoj postavi, tako da će predvoditi napad Orlova u meču protiv Španije na Marakani.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter