Izvor: Objektiv.rs
03.10.2021 u 12:54
0

Neočekivan potez: Hteli da ga zovu u reprezentaciju, on isključio telefon i otišao na pecanje

Ime Mod Šarul Nizam Ros Hasni sigurno mnogima ništa ne znači, ali potencijalni reprezentativac Malezije je uradio jedan neočekivani potez, zbog kog je dospeo na naslovne strane svetskih medija.

PROČITAJTE JOŠ: Menadžer Liverpula: Odbijanje vakcine je kao voznja u pijanom stanju

On je tokom reprezentativne pauze trebao da debituje za svoju zemlju, ali to se nije desilo pošto je on isključio mobilni telefon i otišao na pecanje. Iz reprezentacije Malezije su potvrdili da nisu mogli da ga pronađu 12 sati pred putovanje u Jordan.

–  Tokom svog menadžerskog staža nikada nisam naišao na igrača koji se nije pojavo da igra za nacionalni tim. A trener njegovog kluba je rekao da je otišao na more na pecanje i da zbog toga nismo mogli da ga kontaktiramo – rekao je zamenik predsednika tamošnjeg Saveza i menadžer tima, Datuk Jusuf Mahadi.

PROČITAJTE JOŠ: PREMINUO LEGENDARNI BERNARD TAPI: Bio poznat i po tome što je hteo da namesti finale sa Zvezdom u Bariju

Igrač je naknadno dobio poziv zbog povreda standardnih reprezentativaca, a Jusuf ne isključuje mogućnost da sam igrač nije bio svestan da će njegove usluge biti potrebne reprezentaciji.

– Nadamo se da se ovakav incident neće ponoviti u budućnosti – dodao je menadžer reprezentacije Malezije koja 6. oktobra igra protiv Jordana i tri dana kasnije protiv Uzbekistana.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

I

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter