Izvor: Telegraf
13.11.2021 u 16:45
0

NEREDI U MOSTARU: Tuča zbog grafita, sukobili se navijači Veleža i Zrinjskog!

Navodno su prvo grafit nameravali crtati navijači Veleža, da bi danas na isti zid došli navijači Zrinjskog.

Više desetina huligana se sukobilo se u subotu oko 14:30 sati u Mostaru kod bivšeg hotela Ero, a u masovnoj tuči navijača je povređena najmanje jedna osoba

U fizičkom obračunu učestvovalo je skoro pedesetak osoba, koji su se tukli palicama. Portparol Ministarstva unutrašnjih poslova HNK Ljudevit Marić je potvrdio za medije  i da su se nepoznate osobe međusobno gađale pirotehnikom i kamenicama.

Sudeći prema fotografijama sa mesta incidenta, oštećeni su mnogi objekti i izlozi, a na nekim mestima na ulici se može videti i krv.

PROČITAJTE JOŠ: NOVAK I DALJE OBARA REKORDE: Evo u čemu je prevazišao i Rafu i Federera!

Policija je odmah intervenisala i blokirala šire mesto sukoba te pokušava situaciju staviti pod kontrolu. Kako je naveo Marić, policija osigurava područje.

Na mesto incidenta je stigla i Hitna medicinska pomoć koja je najmanje jednu osobu prevezla u mostarsku bolnicu, a policija obilazi zdravstvene ustanove kako bi utvrdila broj povređenih.

Kako doznaje  od svedoka na mjestu događaja, sukob navijača Veleža i Zrinjskog se dogodio zbog grafita. Navodno su navijači HŠK Zrinjskog u neposrednoj blizini mesta gde je došlo do tuče, crtali grafit.

Navodno su prvo grafit nameravali crtati navijači Veleža, da bi danas na isti zid došli navijači Zrinjskog.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter