Izvor: Kurir
13.06.2024 u 07:40
0

NEVEROVATNO SAM SREĆAN ŠTO SAM OVDE: Na Evropsko prvenstvo stiže sa velikim razlogom za zadovoljstvo!

Fudbaler Lajpciga Benjamin Šeško produžio je ugovor do 2029. godine, saopštio je danas bundesligaški klub.

Posle dobrih igara ove sezone, za slovenačkog fudbalera bili su zainteresovani brojni klubovi, među kojima Arsenal i Mančester junajted.

SRBIJA MOŽE DA ZARADI PRAVO BOGATSTVO U NEMAČKOJ: Otkrivene novčane nagrade na EURO – SILNI MILIONI u igri!

On je prošlog leta iz Salcburga prešao u Lajpcig, a u 31 utakmici u prvenstvu postigao je 14 golova i bio je srelac u poslednjih sedam mečeva.

Imao sam dobru prvu godinu u Lajpcigu i neverovatno sam srećan što sam ovde. Ekipa, klub, grad i navijači, sve je izuzetno„, rekao je Šeško.

 

Lajpcig pokušava da zadrži i Ćavija Simonsa, koji je ove sezone igrao na ; Poslednjih godina Lajpcig pravi mlade igrače i prodaje ih najboljim evropskim klubovima.

Klub je 2023. godine zaradio više od 250 miliona evra prodajom Dominika Soboslaja, Kristofera Nkunkua, Joška Gvardiola i Aleksandera Sorlota.

Šeško će na predstojećem Evropskom prvenstvu biti glavna uzdanica Slovenije koja će igrati u grupi C sa Srbijom, Engleskom i Danskom.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter