Izvor: telegraf
23.10.2021 u 20:46
0

Norič dobio „sedmicu na lotou“ od Čelsija

Kakva utakmica engleskog fudbalera, koji je na sve dodao i jednu asistenciju.

PROČITAJTE JOŠ:SUTRA NAS OČEKUJE SPEKTAKL: Počinje SVETSKO PRVENSTVO U BOKSU

Fudbaleri Čelsija odigrali su fantastičnu utakmicu na otvaranju subotnjeg programa Premijer lige. Iako je Tomas Tuhel odlučio da odmori nekoliko fudbalera nakon nastupa u evropskim takmičenjima, to se apsolutno nije osetilo protiv fenjeraša prve lige Engleske, koji je kući otišao sa čak sedam „spakovanih“ golova – 7:0 (3:0).

Na terenu je od početka do kraja utakmice postojao samo jedan tim. Uputili su domaćini čak 23 šuta ka golu Noriča, od kojih je čak 13 bilo u okvir, a sedam je „probušilo“ mrežu Tima Krula.

Još u 8. minutu je nesrećne Kanarince „načeo“ Mejson Maunt, koji je na kraju, ispostaviće se, došao do het-trika. Ispratio ga je desetak minuta kasnije Kalum Hadson-Odoi nakon odličnog dodavanja Matea Kovačića sa svoje polovine terena, a so na ranu uspeo je da doda i Ris Džejms.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter