Izvor: Telegraf.rs
29.07.2020 u 20:18
0

ODOBRENA POMOĆ SAVEZIMA: FSS od FIFA dobija još 1.5 miliona dolara!

Svetska fudbalska organizacija (FIFA) nastavlja da pomaže fudbalskim federacijama, svojim članicama, pa je tako aktivirala treću fazu finansijske podrške Savezima u visini od 1.5 miliona dolara.

Prema navodima na zvaničnom sajtu FIFA, milion dolara dobiđe svaka od 211 fudbalskih organizacija na svetu, to je suma koju je svaka federacija u obavezi da upotrebi za finansijsku konsolidaciju od posledica korona virusa, dok ostatak te svote ide za pomoć ženskom fudbalu.

Pomoć od FIFA nacionalnim savezima biće uplaćena do januara naredne godine.

PROČITAJTE JOŠ…

OBJAVLJEN KALENDAR ZA NAREDNU ŠKOLSKU GODINU: Časovi počinju 1. septembra, modeli zavise od škole!

„VATRENO OKO“ I U NIŠU: Brnabić i Čen Bo sutra otvaraju novu laboratoriju

ZLOČIN KOJI JE ZALEDIO SRBIJU SUTRA DOBIJA ZAVRŠNICU: Pokrio LEŠ tepihom pa s njegovom ŽENOM otišao da PRIJAVI NESTANAK!

– Plan za olakšanje je sjajan primer fudbalske solidarnosti i obaveze u delikatnom i jedinstvenom trenutku u kojem se svet nalazi – kaže se u FIFA saopštenju, potpisanom od strane predsednika organizacije Đanija Infantina.

– Želeo bih da zahvalim kolegama iz FIFA Veća koji su odobrili odluku da se naša inicijativa i plan ostvare i pomogne se svim članovima naše organizacije – dodao je Infantino.

FIFA je obavestila sve fudbalske saveze i to da mogu aplicirati i za pozajmicu, koja sme iznositi najviše 35 procenata od godišnje dobiti određenog Saveza.

OVO MORATE ZNATI…

NOVI CRNI BILANS: Broj zaraženih KORONOM u svetu premašio 17 MILIONA!

JOŠ 17 OSOBA ZARAŽENO U RASINSKOM OKRUGU Najviše novih slučajeva u Kruševcu, ali ohrabruje jedan podatak!

EKONOMSKI, PA POLITIČKI PROBLEMI: Ovo su glavne poruke predsednika Vučića na Samitu Zapadnog Balkana!

Najmanji iznos za koji može da se palicira je 500.000 dolara, a najveći 5 miliona.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter