Izvor: Alo.rs
29.07.2020 u 21:28
0

OGLASIO SE I GUDELJ NAKON POJAVE KORONE: Reprezentativac Srbije poslao JAKU poruku navijačima crveno-belih (VIDEO)

U toku dana odjeknula je informacija da je jedan igrač Sevilje zaražen koronom. Klub nije otkrio ime fudbalera, ali je saopšteno da je igrač kome je potvrđeno prisustvo virusa Covid 19 u kućnoj samoizolaciji i da se oseća dobro. U pitanju je reprezentativac Srbije Nemanja Gudelj. Treninzi ekipe su suspendovani odmah u ponedeljak kad su i stigli rezultati testiranja.

PROČITAJTE JOŠ…

OBJAVLJEN KALENDAR ZA NAREDNU ŠKOLSKU GODINU: Časovi počinju 1. septembra, modeli zavise od škole!

„VATRENO OKO“ I U NIŠU: Brnabić i Čen Bo sutra otvaraju novu laboratoriju

ZLOČIN KOJI JE ZALEDIO SRBIJU SUTRA DOBIJA ZAVRŠNICU: Pokrio LEŠ tepihom pa s njegovom ŽENOM otišao da PRIJAVI NESTANAK!

Gudelj se večeras oglasio na društvenim mrežama i saopštio javnosti da se uprkos činjenici da ima virus oseća odlično, da nema simptome i da vežba kod kuće, što je i dokazao na videu koji možete pogledati. Sevilja će 6. avgusta igrati protiv Rome u osmini finala Lige Evrope, ali je izvesno da Gudelj taj meč preskočiti. 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter