Izvor: Kurir
28.05.2024 u 12:10
0

OGLASIO SE PRECRTANI GOLMAN PARTIZANA! Evo šta je poručio kada je saznao da ne ide na EURO!

Selektor Srbije Dragan Stojković Piksi objavio je spisak od 26 igrača koje će voditi na Evropsko prvenstvo u Nemačkoj.

Pred objavljivanje spiska igrača velika prašina podigla se oko golmana gde su mnogi smatrali da i čuvar mreže Partizana Aleksandar Jovanović po svim parametrima zaslužuje da se nađe među putnicima na Euro.

Ipak, selektor ga nije uvrstio i nije prošao taj poslednji filter kao i još osam igrača sa šireg spiska. Ono što je simptomatično jeste da se golman crno-belih našao u istoj situaciji i 2018. godine pred Svetsko prvenstvo u Rusiji kada je takođe bio na širem spisku, ali je isto otpao pred objavljivanje užeg.

To je proizvelo i njegovu reakciju gde se oglasio na svom Instagram nalogu i podsetio na identična dešavanje pre šest godina.

– Back to back: 2018. pred Svetsko, širi spisak, precrtan; 2024. pred Evropsko, širi spisak, precrtan – poručio je Jovanović.

Podsetimo, selektor „orlova“ je odabrao Vanju Milinković-Savića, Predraga Rajkovića i Đorđa Petrovića kao čuvare mreže za najveću evropsku smotru.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter