Izvor: Alo.rs
01.08.2020 u 21:50
0

PALO PRIZNANJE: Prvotimac Partizana nema dilemu, svestan je šta crno-beli ne smeju da dozvole sebi u sledećim mečevima

Vicešampion Srbije se namučio u Kruševcu.

Partizan se mučio, ali je uspo da osvoji tri boda u Kruševcu. Priliku da po prvi put startuje u dresu Partizana imao je Aleksandar Popović, mladi čuvar mreže, koji će verovatno ove sezone često braniti u Superligi jer je „bonus igrač“. Popović je izneo lično viđenje meča u Kruševcu. 

– Kao i uvek, prva utakmica u sezoni je najteža, ali je važna samo pobeda i ništa drugo. Pokazali smo da smo tim, da imamo karakter i na kraju pobedili, to je jedino bitno – počeo je Popović i dodao: – Ovo je moja prva sezona u seniorskom fudbalu, krećem kao prvi golman od prvog kola, svaki meč je najbitniji i iz svake utakmice moram da naučim što više stvari da bih napredovao. Jako mi je važno da skupljam iskustvo i da zalaganjem steknem poverenje cele ekipe i stručnog štaba. Nadam se što većem broju utakmica.

Partizan je primio gol u zaustavnom vremenu prvog poluvremena.

PROČITAJTE JOŠ

DAČIĆ PORUČIO OBRADOVIĆU: Prestanite da lažete narod!

REŠENA MISTERIJA: Ovo je prava i jedina istina o Briselskom sporazumu i „srpskom priznavanju Kosova“!

BEBA POŽURILA: Trudna državljanka Tunisa došla na aerodrom „Nikola Tesla“ i PORODILA SE

MAJOR ZORAN SE PROBUDIO IZ KOME: Rekli su mi da moram da naučim da živim sa ovakvim plućima

– Mislim da ne bismo smeli da primamo gol u poslednjem minutu poluvremena, ali i to se dešava nekad, pokazali smo da smo tim i najbitnija je pobeda, sve ostalo ćemo ispravljati i biti bolji svaku narednu utakmicu.

Meč su obeležile povrede Mladena Živkovića i Lazara Markovića…

– Nisam video kolegu iz Napretka posle utakmice, povrede su najgori deo sporta i uvek ostaje neki loš utisak kad igrač napusti teren posle povrede kao što su danas Žile i Markec, ovim putem im želim brz oporavak i nadam se da će se što pre vratiti – rekao je Popović.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter