Izvor: Kurir.rs
29.07.2020 u 21:39
0

PARNI VALJAK SE POJAČAVA: Natho dovodi u Partizan zvezdu izraelskog fudbala!

Ejal Golasa, jedan od najboljih igrača Makabija iz Tel Aviva, u pregovorima s klubom iz Humske

Partian bi u sledećoj sezoni mogao da ima u timu još jednog fudbalera s Bliskog istoka. Ejal Golasa, zvezda Makabija, nalazi se na meti srpskog vicešampiona!

„Pokrovitelj“ kompletnog posla je Natho, iskusni vezista crno-belih koji odlično poznaje Golasa i za njega je imao samo reči hvale koje su stigle do uprave Partizana. Fudbaleru Makabija iz Tel Aviva istekao je ugovor s prvakom Izraela, pa tako u Humsku može da dođe bez obeštećenja. To je sasvim sigurno olakšavajuća okolnost u realizaciji kompletnog posla.

Uprava crno-belih ne želi da ćuti o ovom pitanju, već čeka rasplet situacije s prodajom neke od zvezda tima. Savo Milošević zadovoljan je igračkim kadrom i samo u slučaju prodaje igrača planira dovođenje novajlija. Međutim, kvalitet i trenutna dostupnost Golasa možda i promene nešto.

PROČITAJTE JOŠ…

OBJAVLJEN KALENDAR ZA NAREDNU ŠKOLSKU GODINU: Časovi počinju 1. septembra, modeli zavise od škole!

„VATRENO OKO“ I U NIŠU: Brnabić i Čen Bo sutra otvaraju novu laboratoriju

ZLOČIN KOJI JE ZALEDIO SRBIJU SUTRA DOBIJA ZAVRŠNICU: Pokrio LEŠ tepihom pa s njegovom ŽENOM otišao da PRIJAVI NESTANAK!

U karijeri Ejal je igrao za samo tri kluba – PAOK, Makabi Haifu i Makabi Tel Aviv. U svakoj od ekipa ostavio je više nego dobar utisak i bio je nezamenljiv u startnih 11. Za reprezentaciju Izraela odigrao je 11 mečeva.

Hit

Čovek se preziva Partizan!

Kazahstanac Hentaj Partizan postao je zvezda među navijačima crno-belih! Jasno je zbog čega. Čovek koji se preziva Partizan definitivno je zanimljiv ovdašnjoj populaciji.

Njegov pasoš pravi je hit na društvenim mrežama.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter