Izvor: HappyBSC
19.10.2020 u 11:02
0

POSLE DERBIJA ISPLIVAO SNIMAK: Gadne reči se čuju, loža „GORELA“! (VIDEO)

Nekome u loži stadiona je teško pala odluka Novaka Simovića, pa su pale i žestoke uvrede

OVO MORATE ZNATI

UŽAS U PANČEVU: Grupa maskiranih napadača jutros PALICAMA pretukla mladića!

BRNABIĆ POVODOM UPADA U GALERIJU: Volela bih da se Ministarstvo kulture konsultovalo

VOZAČI, OPREZ! HAOS JE VEĆ POČEO: Gužva, radovi, i magla na saobraćajnicama!

RASKOMADAO OCA I DELOVE TELA BACIO U JEZERO: Jezivi detalji slučaja kod Šapca

Fudbaleri Partizana i Crvene zvezde remizirali su u 163. večitom derbiju. Partizan je imao prednost tokom većeg dela meča, jer je od petog minuta vodio golom Stevanovića posle greške Erakovića, a Zvezda je do boda došla sa bele tačke.

Novak Simović je svirao penal, nakon što je Miloš Jojić povukao Seku Sanoga s leđa posle kornera. Nakon što je dosuđen penal, u loži stadiona Partizana moglo se čuti žestoko nezadovoljstvo, pa čak i sramotne psovke.

Superliga je na svom Jutjub kanalu objavila video bez cenzure na kojem se mogu čuti uvrede prema Zvezdi odmah posle penala.

– Je*em vam majku u pi**u cigansku, pi**e jedne ciganske, sram vas bilo! Sve vas je*** u usta – govorio je neko u loži dok nakon što je Novak Simović pokazao na belu tačku.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter