Izvor: Alo
09.09.2021 u 14:27
0

POŽURITE: Do subote POPUST za LIGU EVROPE

Crvena zvezda podseća navijače da će još danas, sutra i u subotu biti u mogućnosti da dođu do paketa za Ligu Evrope uz 30 % popusta ukoliko su vlasnik sezonske ulaaznice i kupovinu izvrše na blagajni stadiona.

Takođe, svaki „sezonac“ će od danas moći na blagajni da kupi paralelno još dva paketa prioritetno tokom perioda pretprodaje uz obaveznu člansku kartu.

PROČITAJTE JOŠ: SVEČANO NA STADIONU RAJKO MITIĆ: Izložba povodom 58. rođendana stadiona Crvene zvezde

Pored sezonaca, pravo preče kupovine imaju članovi kluba koji će isto moći da iskoriste na blagajni ili onlajn: https://crvenazvezda.iticket.rs/.

Blagajna će se za sve biti otvorene u subotu od 14 do 23 časa, što se odnosi na slobodnu prodaju i to da će svi zvezdaši biti u prilici da obezbede svoje mesto na tribinama kada je reč o utakmicama Lige Evrope. Popust za sezonce će važiti i tog dana.

PROČITAJTE JOŠ:  DELIJE I GROBARI U PROBLEMU: Uskoro sednica Kriznog štaba

Blagajna neće raditi u nedelju, a u slučaju toga da paketi za prodaju ostanu, kupovinu će moći da obave i u ponedeljak, ali o tome će klub sve naknadno obavestiti.

Popusti ne važe za vlasnike besplatnih sezonskih ulaznica.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter