Izvor: Kurir
15.06.2024 u 13:38
0

PRESREĆAN SAM Emre Džan izveo majstorski potez za TV!

Fudbaleri Nemačke demonstrirali su fudbalsku nadmoć protiv Škotske na otvaranju Evropskog prvenstva u fudbalu.

U prvom meču A grupe Nemci su slavili protiv Škota sa ubedljivih 5:1.

UŽASNA ORGANIZACIJA EVROPSKOG PRVENSTVA U FUDBALU: Nemci užasni domaćini!

Jedan od junaka večeri bio je iskusni fudbaler Borusije Dortmund Emre Džan, koji je uspeo da se upiše u strelce u 93. minutu utakmice.

Džan nije ni sanjao da će igrati na EP pred svojim navijačima. Pre tri dana bio je na godišnjem odmoru, kada je iznenada dobio poziv selektora Julijana Nagelsmana.

Zbog zdravstvenih problema sa kojim se suočio mladi Aleksandar Pavlović, selektor „Pancera“ je morao hitno da reaguje. Pred sam start Evropskog prvenstva pozvao je Džana da se priključi reprezentaciji, i iskusni veznjak se odmah odazvao.

 

Sinoć je dobio priliku da zaigra i iskoristio je svoju šansu. U samom finišu meča na spektakularan način zatresao je mrežu i izazvao ovacije na stadionu.

Luda priča. Pre dva dana sam bio na godišnjem odmoru“, rekao je oduševljeni Džan nakon utakmice.

Pozvali su me u sredu, odradio sam jedan trening, danas sam ušao i dao gol. Presrećan sam“ dodao je iskusni as.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter