Izvor: Alo.rs
07.11.2020 u 09:16
0

PRIJATELJI SU TU KAD TREBA! ARGENTINAC PORUČIO: Pustite Mesija, zna on dobro šta radi!

Urugvajac je u osam utakmica upisao četiri gola i jednu asistenciju i vrlo brzo se uklopio u potpuno drugačiji način fudbala koji igra Atletiko u odnosu na Barselonu.

„Nije me trebalo previše nagovarati da dođem u Atletiko. Video sam koliko me klub i Dijego Simeone žele i nisam previše razmišljao. Atletiko je neverovatan klub i na svakom koraku se oseti koliko su navijači povezani sa njim, iako ih nema na tribinama. Dočekan sam na fenomenalan način i samo mogu da kažem da ću do krvi braniti dres Atletika, kao što sam to radio u svim klubovima u kojima sam igrao“, rekao je Suarez u velikom intervjuu za medije.

Atletiko će nakon reprezentativne pauze igrati derbi sa Barselonom u utakmici koja će biti vrlo emotivna za Suareza. Pitali su ga hoće li slaviti gol.

„Naravno da neću. Imam previše poštovanja prema Barseloni i svemu što mi je taj klub dao, a tamo i dalje imam jako puno prijatelja. To me neće sprečiti da poginem na terenu za Atletiko i tako će i biti“, rekao je Suarez, koji će igrati protiv velikog prijatelja Lea Mesija.

„Čujemo se redovno, ali više ne pričamo o fudbalu nego o životu, o ovim čudnim vremenima u kojima živimo. Jedan drugome jako pomažemo na psihološkom planu i puno razgovaramo“, rekao je Urugvajac.

SAZNAJTE JOŠ

ISPLIVALI DETALJI KRVAVOG OBRAČUNA U NOVOM SADU: Potukli se nasred ulice ZBOG devojke

IZMENE NA GSP TRASI ZBOG RADOVA NA BEŽANIJSKOJ KOSI: Autobusi 70, 74 i 75, kao i noćne linije 75N sledeće dve nedelje ići će ovuda

VUČIĆ U OBILASKU RADNIKA TREĆE SMENE: Predsednik Srbije u subotu uveče u novoj kovid bolnici

POŽAR U LOZNICI: Gori stambena zgrada, vatra i dim kuljaju sa petog sprata

DAČIĆ: Rebalans budžeta na sednici Skupštine u utorak 10. novembra, dotakao se Tačija i Haga

Mesi ove sezone nije na nivou na kakvom je bio prethodnih sezona.

Pustite ga. Ima 33 godine i sigurno zna šta radi. Ja u njemu i dalje vidim jednaku glad kao i prošle i pretprošle sezone. Možda mu trenutno sve ne ulazi, ali na njemu vidite da ne odustaje“, rekao je Atletikov napadač i dodao:

„Voleo bih da jednog dana dođe u Atletiko. To je samo moja želja, a on će odlučiti šta je najbolje za njega. Ako Atletiko bude opcija, ja ću biti prvi koji će o njemu reći sve najbolje“.

Suarez je nakon šest godina u Barseloni isteran sa Nou Kampa. Nije bio o dobrim odnosima sa predsednikom Đozepom Bartomeuom koji je nedavno napustio klub.

„Ne bih o tome pričao. Više me ne zanima šta se događa u Barseloni. Moj klub je sad Atletiko i to je jedino važno“, zaključio je.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter