Izvor: Novosti
13.09.2021 u 08:04
0

REAL SE VRATIO KUĆI: Navijači dočekali priliku da se vrate na svoj stadion!

NAVIJAČI Reala dočekali su priliku da se vrate na svoj stadion.

Igrali su čitavu prošlu sezonu na Alfredo di Stefaniju , a početak ove dočekali su sa tri uzastopna gostovanja. 

Ovaj 12. septembar je bio „istorijski“, pošto su Madriđani protiv Selte otvorili „Santjago Bernabeu“. I to su učinili na više nego impresivan način – sa pet golova u mreži rivala – 5:2 (1:2).

PROČITAJTE JOŠ: MEDVEDEV: Novače, ti si za mene najbolji svih vremena!

Selta je dobro otvorila meč, su strepeli posle golova Santija Mine i Ćervija koji su dva puta dali Selti prednost u 4. i 31. minutu utakmice. Upisao se između dva gola Selte i Benzema. 

Međutim, nije mnogo prošlo do preokreta Madriđana. Samo sedam minuta je bilo dovoljno Realu da sve preokrene, pa je Benzema već u 47. minutu uspeo da poravna rezultat, a potom je Vinisijus u 53. minutu vratio osmehe na stadionu „Santjago Bernabeu“.

Nije tu Real stao, hteo je da dokrajči svog rivala. Kamavinga je u 72. minutu postigao četvrti gol za Real, a peti na meču, i njegov treći postigao je Karim Benzema u 87. minutu susreta.

PROČITAJTE JOŠ: Udovičić: Čestitke basketašima na trostrukoj uzastopnoj tituli šampiona Evrope (FOTO)

Madriđani su na taj način iskočili na prvo mesto u španskoj Primeri i bodovno su poravnati sa Valensijom i Atletiko Madridom. Na drugoj strani tabele je Selta, koja je u zoni ispadanja sa samo jednim bodom.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter