Izvor: Telegraf
13.11.2021 u 16:20
0

REPREZENTACIJA CRNE GORE U PROBLEMU: Igrači se zarazili koronom u noćnom klubu, među njima i jedan Beograđanin

„Sokolovi“ su u ogromnom problemu

Reprezentacija Crne Gore se nalazi u ogromnom problemu pred predostjeće mečeve sa Holandijom i Turskom. Naime, kako prenosi „PVportal“, zbog noćnog provoda i proslave rođendana oni neće moći da računaju na glavne zvezde reprezentacije, pošto su zaraženi korona virusom.

PROČITAJTE JOŠ: AGUERO SE OPORAVLJA: Zahvalio se navijačima za poruke ljubavi i podrške!

Crna Gora će na megdan Holandiji izaći bez napadača Stevana Jovetića, bivšeg veziste Partizana Nemanje Kosovića i jednog Beograđanina, sadašnjeg člana Lacija Adama Marušića. Kako navode s ovog portala, još nije poznato da li je još neko zaražen, te će se to tek otkriti.

Sam način na koji su se zarazili profesionalni fudbaleri nema veze s profesionalizmom, naime, njih trojica su zajedno s još nekolicinom reprezentativaca ove zemlje proslavljali 32. rođendan napadača Herte, Stevana Jovetića, u podgoričkom noćnom klubu „Urban“, gde su nastuapli Aleksandra Prijović i Bane Mojićević.

PROČITAJTE JOŠ: SVETSKO PRVENSTVO NA DVE GODINE? Venger i De Brujne misle da je ovo odlična ideja

Reprezentacija Crne Gore je zadržala makar teoretske šanse da se plasira u Katar, ali je morala da pobedi i utakmicu s Holandijom, kao i onu sa Turskom, ipak, sada bez okosnice tima, teško da će napraviti podvig i bukirati mesto makar i za baraž.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter