Izvor: Happy BSC
15.03.2022 u 15:41
0

ROMAN ABRAMOVIČ SKROZ JE PROPAO I ORONUO! Kamere snimile vlasnika Čelsija, uopšte ne liči na milijardera! (VIDEO) (FOTO)

Roman Abramovič je do pre nekoliko sedmica bio jedan od najbogatijih ljudi na svetu.

Romanovo carstvo koje je gradio decenijama srušilo se kao kula od karata nakon što je njegov „mentor“ Vladimir Putin dao zeleno svetlo za napad Rusije na Ukrajinu.

Kamere su u ponedeljak ulovile Abramoviča na aerodromu u Tel Avivu, a u prvi mah bi retko ko pomislio da se radi o milijarderu.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Dugogodišnji vlasnik Čelsija je izgledao pomalo zapušteno pošto je bio neobrijan i raščupan, a maska mu je bila spuštena na bradu.

Na fotografijama se može videti kako oligarh s izraelskim pasošem gleda u svoj telefon, kao i šta se dešava sa strane.

Sa aerodroma u Tel Avivu Abramovič je otputovao u Istanbul, a pretpostavlja se da će nakon toga ponovo u Moskvu.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter