Izvor: blic
23.10.2021 u 15:51
0

RONALDO BESAN NA SAIGRAČE!

Kristijano Ronaldo je oduvak važio za veliki autoritet među saigračima, a to je pogotovo izraženo sada u poznijim igračkim godinama.

Portugalska zvezda nije baš navikla na poraze, a poslednje vreme Mančester junajted je u dobroj meri zaređao sa neuspesima.

„Crveni đavoli“ su u meču sa Atalantom u Ligi šampiona bili na rubu novog poraza, pošto su na poluvremenu meča na „Old Trafordu“ gubili sa 2:0.

PROČITAJTE JOŠ:ĐANI ČEKA JOŠ JEDNOG UNUKA: Otkriven i pol deteta!

Nekoliko dana posle utakmice, izvor iz kluba ispričao je jednu šta se događalo u slačionici Junajteda tokom petnaestominutne pauze između dva poluvremena meča sa italijanskim timom.

Prema tvrdnjama ovog izvora, Ronaldo je bio izuzetno nezadovoljan izdanjem svojih saigrača, pa doslovno urlao na njih.

– Pitao je saigrače da li ih je sramota i rekao im je da to što trenutno prikazuju nije način na koji Mančester junajted treba da igra pred svojim navijačima. Dodao je da moraju da pronađu način da stignu do pobede, jer ako to ne urade mogu da ispadnu iz takmičenja već nakon grupne faze – rekao je britanskim medijima izvor iz kluba.

Epilog je poznat – preokret domaćina, koji je u finišu upravo golom Ronalda došao do trijumfa od 3:2!

Ovime se još jednom pokazao uticaj koji Portugalac ima na ekipu, a on ponekad ume da bude i negativan barem po svedočenjima koja dolaze iz redova Juventusa, gde neki smatraju da je izvanredni golgeter uneo razdor u svlačionicu.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter