Izvor:
12.04.2018 u 16:37
0

RONALDO I BUFON JOŠ JEDNOM DOKAZALI DA SU NAJVEĆI: Njihov pozdrav nakon utakmice je suština sporta! (VIDEO)

Jednom su zamerili zbog nasrtaja na sudiju Majkla Olivera i poganog rečinika kojim je „častio“ čoveka koji ga je isključio. Drugom spočitavaju radost posle gola i, kažu pojedinci, nedostatak poštovanja prema rivalu. Zapravo su i Đanliuđi Bufon i Kristijano Ronaldo tolike sportske veličine da im se čak i izlivi emocija – a zar to nije sport u svojoj biti? – mogu i moraju oprostiti.

Šta je trebalo: da jedan od najboljih svetskih golmana mirno gleda kako ga, po njegovoj oceni, neko sprečava da nastavi put u Ligu šampiona? Ili da Portugalac, mrtav-hladan, posle gola, odjuri u svlačionicu, kao da je nekom nešto skrivio?

Ne ide to tako…

Razumemo ih. Điđija zbog protesta. CR7 zbog proslave gola vrednog polufinala Lige šampiona.

Kakve su to legende fudbala najbolje se videlo pošto su se strasti malo stišale. U miks zoni, neposredo po okončanju meča, Kristijano Ronaldo je prišao Đanluiđi Bufonu, prekinuo intervju za televiziju, pozdravio ga, izljubili su se i tako nastavili da jedan drugom ukazuju divljenje koje datira još od pre tri sezone, kad su se, takođe, sreli u nokaut fazi Lige šampiona, samo su tad Italijani imali više uspeha.

Njihov pozdrav je suština sporta. Kad, koliko god da si velikim drugom priznaš da je isti takav.

Mozzartsport
Foto: Youtube/Printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter