Izvor: Tanjug
10.09.2021 u 14:02
0

RONALDO NERVOZAN: Velikan se psihički priprema za debi u Mančesteru!

Ovde sam da nastavim stazom uspeha, osvojio sam mnogo trofeja i želim da nastavim u istom stilu. Znam da sam sposoban za to, zajedno sa mojim saigračima, rekao je Kristijano Ronaldo, dan uoči „drugog debija“ za Mančester Junajted.

PROČITAJTE JOŠ: HILJADITA UTAKMICA: Legendarni Murinjo dočekao „specijalni jubilej“

Portugalac će sutra posle 12 godina ponovo zaigrati za Junajted, a rival na „Old Trafordu“ biće Njukasl.

PROČITAJTE JOŠ: PRETE JOJ SMRĆU: Poljski reprezentativac optužen za RASIZAM, sad je njegova žena na tapetu!

„Od momenta kada sam sleteo u Mančester osetio sam dobru energiju, to su ljudi koji su me gledali kako sam rastao i napredovao u klubu. Došao sam sa 18 godina, pun strasti za fudbalom i dokazivanjem. Kada sam debitovao u dresu kluba 2003. godine bio sam izuzetno nervozan jer nisam očekivao da budem starter, čak ni da uđem sa klupe. Biću nervozan i u subotu protiv Njukasla, ali sam sada mnogo zreliji, iskusniji i spreman sam za sve izazove“ izjavio je Ronaldo za klupsku televiziju.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter