Izvor: Kurir
02.07.2024 u 08:59
0

RONALDO PLAKAO KAO DETE: Ponosna na svog dečka teniserka objavila fotku

Srpska teniserka, Olga Danilović, oglasila se nakon poraza Slovenije od Portugala u osmini finala Evropskog prvenstva.

Olga je poražena u prvom kolu Vimbldona, a istog dana je svoje učešće na velikom takmičenju završio i njen dečko, Jan Oblak.

FASCINANTNO: Vimbldon se nikad ovako nije poklonio Novaku Đokoviću, navijači u neverici (FOTO)

Iako je bio odličan protiv Portugalaca i uspeo kao kapiten da odvede svoj tim do produžetaka, a onda i do penal serije, Slovenija je izgubila.

Oblak je u 105. minutu odbranio jedanaesterac Kristijanu Ronaldu, ali ni to nije bilo dovoljno da ekipa Matjaža Keka dođe do četvrtfinala.

danilovicolga instagram screenshot

 

Ipak, Olga je ponosna na visokog golmana, a posebno na trenutak kada Ronaldo nije uspeo da dođe do pogotka sa bele tačke, zbog čega je ubrzo nakon toga zaplakao.

Teniserka je na Instagramu podelila fotografiju nastalu upravo u trenucima iz 105. minuta i na njoj se vidi momenat pre Oblakove odbrane.

Olga je uz fotografiju objavila srce i šešir kakav nose mađioničari.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter