Izvor: informer
27.03.2022 u 12:03
0

SINIŠA, IZDRŽI! MEČ ŽIVOTA zahteva produžetke, svi čekamo njegov zlatni gol!

Trenera Bolonje Mihajlovića čeka novi ciklus lečenja, jer su snimci pokazali da postoji rizik da se leukemija vrati. 

Siniša se razboleo uleto 2019. godine. Prošao je tri ciklusa hemoterapije kao i presađivanje koštane srži

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Srpski trener je u subotu sve šokirao kada je otkrio da postoji šansa da se bolest vrati, te da će morati da bolničko lečenje. 

– Juče se vratio u Rim svojoj porodici, ženi Arijani, koja je glavni oslonac, i njihovoj deci, njih petoro, kao i prelepoj unuci Violante, rođenoj 28. oktobra, što ga je učinilo i dedom. Uz takav tim oko njega, nema prepreke koja ne može da se prevaziđe. „Meč života“ zahteva produžetke. Svi čekamo njegov zlatni gol. Idemo, Siniša – prenosi Gazeta.

Mediji u Italiji prenose i šta je srpski stručnjak rekao najbližim saradnicima pošto ih je obavestio da mora na novo lečenje.

– Radite kao tim, bez kulta ličnosti, kao prošli put, budite pozitivni i svi ujedinjeni. Ja ću dati o svemu završnu reč –  rekao je Mihajlović naglašavajući da će davati komande i iz bolničkog kreveta.

Objava Mihajlovića da odlazi na lečenje, izazvala je veliku pažnju. Za samo nekoliko sati posle obraćanju medijima, na njegovom telefonu,, bilo je preko 700 poruka!

– Čitaću ih jednu po jednu, ali neću odgovarati i nadam se da se niko neće naljutiti. Hvala im svima, evo pozdravljam ih sve preko novina –  nasmejao se Mihajlović.

– Možete da pričate o treneru Mihajloviću, ali ostavite Sinišu čoveka njegovim potrebama!

,*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.

Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter