Izvor: Alo.rs
27.07.2020 u 22:25
0

SJAJNA BUDUĆNOST PRED STRAHINJOM PAVLOVIĆ: Srpskog štopera sačekale lepe vesti u novom klubu

Dolazak hrvatskog stručnjaka Nika Kovača za glavnog trenera Monaka sam po sebi je dobar znak za Strahinju Pavloviću. Već su obavili prve razgovore, a sada mu idu na ruku i odlasci pojedinih igrača na njegovoj poziciji.

Prvo je Kneževinu napustio Poljak Kamil Glik, a sada i Brazilac Žemerson.

Glik se preselio u italijanski Benevento, a Žemersona je hrvatski trener obavestio da neće računati na njega.

PROČITAJTE JOŠ…

JEZIVO U GORNJEM MILANOVCU: Žena skočila sa mosta! U kritičnom stanju prevezena u Kragujevac

POGLEDAJTE ŠTA SU T-ĆELIJE: Među nama su ljudi specijalnih karakteristika, imuni na korona virus, a ovo su njihove odlike

BEZ PRITVORA ZA NASILNIKE: Nogo i Knežević se brane sa slobode!

SPREMITE SE! Večeras u „Ćirilici“ tema koju NIKO NIKADA NIJE POKRENUO! (VEČERAS, 21 SAT)

Ranije se pominjalo da će Pavlović ići na pozajmicu u filijalu Serkl Briž, ali sve ide ka tome da će ipak dobiti šansu u prvoj sezoni ugovora. Konkurenti će mu biti Maripan, Marselin, Barijašil i Panco.

Više sportskih informacija možete pronaći na našoj Fejsbuk stranici.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter