Izvor: Kurir
01.07.2024 u 11:17
0

SLOVACI ODUŠEVILI NAŠ NAROD: Centralni deo tribine protiv Engleske krasio transparent: „KOSOVO JE SRBIJA“

Fudbaleri Slovačke posle velike borbe i hrabre igre u 120 minuta, nisu izdržali i poraženi su od Engleske (1:2) u osmini finala Evropskog prvenstva.

Navijači Slovačke na tribinama stadiona u Gelzenkirhenu pored zastava svoje države, držali su i zastavu Srbije i transparent „Kosovo je Srbija“. I to na centralnom mestu tribine iza gola.

FILIP ĐURIČIĆ NAPUSTIO REPREZENTACIJU: Oglasio se fudbaler kojeg je selektor PRECRTAO PRED EURO!

Time su Slovaci još jednom pokazali i potvrdili zašto ih s pravom Srbi smatraju za braću. Transparent „Kosovo je Srbija“ krasio je sredinu tribine sa navijačima Slovačke na svakoj utakmici njihove reprezentacije tokom EURO 2024.

Slovačka je uz Kipar, Španiju i Rumuniju zemlja Evropske unije koja poštuje teritorijalni integritet Srbije, i nije priznala jednostrano proglašenu nezavisnost tzv. Kosova.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter