Izvor: Informer
08.10.2021 u 21:56
0

ŠOK! Milojević napustio AEK!

Bivši trener Crvene zvezde Vladan Milojević napustio je atinski AEK posle samo tri meseca u klubu.

Milojević je sa klupe predvodio AEK na samo sedam mečeva, a upisao je po tri pobede i poraza, kao i jedan remi.

PROČITAJTE JOŠ: KAPITEN REPREZENTACIJE: SPREMNI SMO ZA MEDALJU NA SVETSKOM PRVENSTVU

Ipak, on iz kluba nije otišao zbog rezultata, iako su oni bili ispod očekivanja.

– Pričao sam sa ljudima iz AEK-a i nismo pronašli zajedničku želju da nastavimo dalje. Obe strane su se složile da je bolje razići se prijateljski. Hvala rukovodstvu, mojim saradnicima i igračima na saradnji i želim sreću AEK-u u budućnosti – rekao je Milojević.

Treba napomenuti da je Milojević radio pod ogromnim pritiskom u Atini od trenutka kada je u kvalifikacijama za Ligu konferencija ispao od Veleža iz Mostara, što je maltene bilo na početku njegovog mandata.

Inače, u Grčkoj se pojavila informacija da je za Milojevića zainteresovan Damak, drugoplasirani tim iz Saudijske Arabije, pa možda i to stoji iza ovog razlaza.

Navodno su u Damaku oduševljeni onim što je bivši trener Crvene zvezde pokazao dok je vodio Al Ahli, pa ga žele na klupi svog tima.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter