Izvor: Kurir
30.06.2024 u 16:46
0

SRPSKI ZET POSLAO ŠAMPIONE EVROPE KUĆI: OVA prelepa Srpkinja mu je žena

Švajcarska je napravila najveće iznenađenje na Euro 2024, tako što je izbacila selekciju Italije rezultatom 2:0. Azurima je prvi gol dao Remo Frojler, inače srpski zet!

Sjajni fudbaler Bolonje Remo Frojler načeo je Italijane, kada je preciznim udarcem savladao odličnog golmana Đanluiđija Donarumu. Bio je to znak za erupciju oduševljenja na olimpijskom stadionu u Berlinu. Kasnije je Italiju dokrajčio Ruben Vargas.

NAJBOLJI KOŠARKAŠ PLANETE SE U OVOME POJAVIO NA OKUPLJANJU REPREZENTACIJE: Pogledajte ovu besnu mašinu

Remo Frojler oženjen je sa Kristinom Šivčić, Srpkinjom koja je rođena u Švajcarskoj. Švajcarski mediji često pišu o ovom paru, a Kristinu nazivaju skraćeno – Kiki. Navode da su zajedno celu deceniju, a da su se venčali 2019. godine.

Postali su i roditelji i dobili sina Romea. Kristina poštuje Švajcarsku, zemlju u kojoj je rođena i u kojoj živi, ali dečaka Romea naučila je da govori srpski i na to je mnogo ponosna.

Deli citate patrijarha Pavla, kao i fotografije svetinja koje posećuje kada poseti zemlju predaka, a s ponosom nosi tetovažu na ćirilici:

– Krv nije voda!

Proteklih godina Srbija i Švajcarska često su igrali međusobne mečeve. Tako je bilo na mundijalima u Rusiji i Kataru, a iz oba meča Švajcarci su izašli kao pobednici. Novi okršaj dve selekcije zakazan je za jesen kada kreće Liga nacija.

– Srce mi kuca za obe nacije, jer sam rođena u Švajcarskoj i muž mi igra za njihovu reprezentaciju, ali ne zaboravljam nikad odakle potičem – rekla je jednom prilikom Kristina, koja često dolazi u Srbiju i Beograd, što se može videti po fotografijama koje deli na društvenim mrežama.

Posle utakmice između Italije i Švajcarske, Kristina je postavila na instagramu zajedničku fotku sa suprugom i napisala:

– Bravo, ljubavi moja! Ponosni smo na tebe!

Remo Frojler (32) karijeru je počeo u Vinterturu, a igra je u otadžbini još za Grashopers i Lucern. Od 2016. do 2022. nosio je dres Atalante u Seriji A, kada je otišao u Premijer ligu i obukao dres Notingem Foresta.

Međutim, posle samo jedne sezone vratio se u Italiju i zaigrao za Bolonju, sa kojom je u tek završenoj klupskoj sezoni izborio najveći uspeh kluba, plasman u Ligu šampiona.

Remo Frjoler dres reprezentacije Švajcarske nosi od 2017. godine. Upisao je 71 utakmicu i dao devet golova. Igra na mestu centralnog veznog igrača i jedan je od važnijih fudbalera od poverenja, u taktičkoj postavci selektora Švajcarske Murata Jakina.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter