Izvor: Alo.rs
28.10.2020 u 14:23
0

STANKOVIĆ U PROBLEMU: Kanga ne igra protiv Libereca

Crveno-beli oslabljeni dočekuju Slovan.

Nakon što je objavljeno da će Gelor Kanga najverovatnije propustiti sutrašnji duel pošto još uvek nije počeo da trenira nakon oporavka od koronavirusa, Stanković će imati i jednu opciju manje u špicu napada.

PROČITAJTE JOŠ

SOČNO ZADOVOLJSTVO KOJE ĆETE OBOŽAVATI: Kremasti užitak sa pudingom i voćem (RECEPT)

OVE NAMIRNICE SU NEOPHODNE VAŠEM ORGANIZMU: Jačaju IMUNITET a bogate su PROBIOTICIMA

OVI HOROSKOPSKI ZNAKOVI VAM NIKADA NEĆE PRIZNATI DA SU LJUBOMORNI

„Maxbetsport“ prenosi da će Milan Pavkov preskočiti duel sa Česima pošto je u prvenstvenoj utakmici sa Javorom doživeo povredu i neophodna je pauza za potpuni oporavak.

To znači da će jedini pravi napadač biti Dijego Falćineli pošto ni Ričmond Boaći nije spreman nakon problema sa povredama.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter