Izvor: Kurir.rs
13.08.2020 u 15:37
0

ŠVAJCARSKI FUDBALER OKONČAO KARIJERU PA OTVORIO DUŠU: EVO ZAŠTO SAM PROVOCIRAO SRBE!

Doskorašnji kapiten švajcarske fudbalske reprezentacije Štefan Lithštajner odlučio je da u 36. godini završi karijeru.

Lihtštajner je za reprezentaciju Švajcarske igrao 108 utakmica i treći je na listi po broju nastupa, iza Hanca Hermana i Alana Gajgera. 

Tokom karijere je osvojio 17 trofeja, od čega 14 sa Juventusom, čiji je bio igrač od 2011. do 2018. godine. Pre Juventusa je igrao za Grashopers, Lil i Lacio, a posle za Arsenal i Augsburg.

Ostaće upamćen i po provociranju igrajući za Švajcarsku na utakmici protiv Srbije na Svetskom prvenstvu u Rusiji 2018. godine. Tada je sredinom drugog dela oborio Aleksandra Mitrovića u kaznenom prostoru, držeći ga sa obe ruke, međutim, glavni arbitar na toj utakmici Nemac Feliks Brih, samo je odmahnuo rukama!

SAZNAJTE JOŠ

ISPOVEST TANJE SAVIĆ O MUŽU KOJI JOJ JE OTEO DECU: Jecala u suzama i OVO poručila! (VIDEO)

BOL I JAUCI ZA MLADIM ŽIVOTIMA: Supružnici UGUŠILI četvoro dece, tela pronađena u garaži kuće!

VESELO U VILI: Danas su svi ustali raspoloženi, a ovo je RAZLOG

Srbija sa četiri košarkašice u Evroligi, čeka se Vasić

GREBANJE ISPOD POVRŠINE: Evo šta se OTKRILO o novim učesnicima Parova, mnogo toga im je zajedničko, a on je UŠAO zbog jedne osobe iz vile!

Ta utakmica i dalje “proganja” sve ljubitelje fudbala u Srbiji. Švajcarska je pobedom sebi otvorila vrata na putu ka osmini finala Svetskog prvenstva u Rusiji, a Srbija je polako mogla da pakuje kofere.

„To što sam slavio sa dvoglavim orlom? Pokazao sam solidarnost sa mojim saigračima, i tada, ali i u budućnosti“, počeo je Švajcarac ispovest za „Blik“ pa dodao:

„To je ono što nam je potrebno i tokom korona krize. U smislu emocija, meč protiv Srbije je bio najekstremniji, jer smo imali mnogo igrača albanskog porekla. A onda gol u 90. minutu, bilo je ludilo“, opisao je Lithštajner.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter