Izvor: Kurir
24.06.2024 u 09:15
0

SVE OČI UPRTE U OVAJ MEČ: Mnogi su uvereni da će meč na Evropskom prvenstvu biti NAMEŠTEN!

Grupna faza Evropskog prvenstva u fudbalu ulazi u svoju završnicu. Igraju se utakmice odlučujućeg 3. kola u grupama i uskoro ćemo saznati sve učesnike osmine finala.

Najzanimljivije će biti u grupi E gde su smeštene Belgija, Slovačka, Rumunija i Ukrajina. Naime, sve selekcije imaju po tri osvojena boda pred poslednje kolo grupne faze i mnogi veruju da će jedan meč biti NAMEŠTEN jer isti ishod odgovara i jednima i drugima.

HAOS NA ATP LISTI: Novak čuo jednu odličnu i jednu lošu vest

Reč je o utakmici Slovačka – Rumunija.

Ovim reprezentacijama remi na toj utakmici garantuje plasman u osminu finala Evropskog prvenstva.

Jasno je da će četiri boda biti dovoljna da se prođe u narednu fazu, makar sa 3. pozicije u grupi, kao jedna od četiri najbolje trećeplasirane ekipe. U slučaju nerešenog ishoda Rumunija prolazi kao prva ili druga (u zavisnosti od rezultata meča Belgija – Ukrajina), dok Slovačka ide kao trećeplasirana.

Sve oči uprte su u ovaj meč, jer mnogi veruju da će se završiti upravo nerešenim rezultatom. Toga su svesne i kladionice koje nude nikada manju kvotu na tip X (nerešen ishod).

Kvota na nerešen ishod je u padu i trenutno iznosi svega 2.05. Kec na Slovačku je 3.30, a kvota na pobedu Rumunije čak 4.

Meč koji će biti pod lupom javnosti na programu u sredu 26. juna od 18 časova.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter