Izvor: Kurir
24.06.2024 u 14:02
0

SVI PAVLOVIĆEVI REZULTATI NA TESTIRANJIMA SU BILI DOBRI: Kako je Pavloviću propao TRANSFER KARIJERE

Strahinja Pavlović definitivno je jedan od omiljenih fudbalera reprezentacije Srbije, bar iz ugla navijača. Momak koji daje srce za dres, grb i nacionalni tim igrao je protiv Slovenije i pored toga što je kolabirao na poluvremenu, a fotografije na kojima se vidi kako on gine za Srbiju oduševile su sve u našoj zemlji.

Pavlović je karijeru počeo u Partizanu i upravo tada je imao priliku da ostvari transfer karijere, još sa 18 godina. Da li se sećate kako je ovom momku propao transfer u Lacio koji je bio veoma zainteresovan za Pavlovića?

BORJAN VIŠE NIJE GOLMAN ZVEZDE: Neobičan kraj saradnje

Bio je u pitanju letnji prelazni rok 2019. godine i Partizan je igrao protiv Moldea plej-of za Ligu Evrope, a Pavlović je bio pred transferom u Lacio. Jedan lekarski pregled je prošao, ali su čelnici rimskog kluba zatražili i drugi posle kog su nastali problemi. Italijanski mediji tvrdili su da je Strahinja Pavlović pao na drugom lekarskom i to zbog problema sa srcem, dok je generalni direktor Partizana Miloš Vazura istakao kako je po sredi bio problem sa dinamikom isplate.

– To je neistina jer su svi Pavlovićevi rezultati na testiranjima bili dobri, a za to imamo i pismenu potvrdu. Dakle, do prekida pregovora sa Lacijom oko Pavlovićevog transfera nije došlo zbog bilo kakvih loših rezultata na pregledima. Došlo je do razmimoilaženja oko dinamike isplate, a nismo uspeli ni da utanačimo finansijske uslove koji bi zadovoljili igrača. Što se ovog prelaznog roka sve je završeno vezano za priču oko Lacija, a Rimljani su najavili da će se ponovo javiti u zimskom prelaznom roku – govorio je tada Vazura.

Bilo kako bilo, transfer je propao, a Pavlović je u narednom prelaznom roku prešao u Monako.

– Što se tiče Lacija, bilo mi je nezgodno u periodu posle tog propalog transfera, međutim, dogodilo se nešto još bolje. Nije mi žao što nisam potpisao za Lacio, pošto sam prelaskom u Monako doneo Partizanu više novca, a i jače uslove za sebe – otkrio je jednom prilikom Pavlović.

Sada je Strahinja Pavlović deo ekipe Salcburga, a u utorak od 21 čas imaće priliku da sa saigračima iz reprezentacije protiv Danske obezbedi plasman u osminu finala Evropskog šampionata.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter