Izvor: novosti
14.11.2021 u 07:29
0

Tadić i Vlahović pred ponoć poslali moćnu poruku Portugalcima

Kvalifikacije  za Svetsko prvenstvo u fudbalu su stigle do završnice, Portugalci i Srbi u nedelju u Lisabonu igraju odlučujući meč, a kapiten „orlova“ Dušan Tadić i naš napadač Dušan Vlahović pred ponoć su poslali snažne poruke uoči tog duela.

PROČITAJTE JOŠ:RUKOMET: Crveno-beli u Pančevu izgubili od Dinama!

Podsetimo, Kristijanu Ronaldu i drugovima iz reprezentacije koja je aktuelni prvak Evrope dovoljan je i bod da se direktno plasiraju na Mundijal, naši moraju da pobede inače odlaze u dodatne kvalifikacije, ali – „orlovi“ su puni optimizma.

O tome svedoče i njihove objave na društvenim mrežama pred ovaj meč.

Dušan Tadić je pred odlazak na spavanje poručio putem Tvitera:

– Više smo nego spremni za sutrašnji veliki meč. Napred Srbija!

NJegov imenjak Vlahović je u jednu reč stavio sva očekivanja, ali i mentalitet s kojim „orlovi“ ulaze u ovaj presudni duel:

– Hrabro!, poručio je 21-godišnji napadač naše nacionalne selekcije.

Utakmica Portugal – Srbija na programu u nedelju od 20.45, a možete je iz minuta u minut pratiti na portalu „Novosti“, gde vas očekuju i brojni detalji sa ovog meča godine, foto i video prilozi, kao i reakcije aktera i analiza onoga što sledi.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter