Izvor: Alo.rs
30.11.2020 u 13:25
0

TEŠKA POVREDA MEKSIKANCA: Raul Himenez hitno operisan posle pucanja lobanje

Incident se desio na samom startu meča između Arsenala i Vulverhemptona

Napadač Vulverhemptona  Raul Himenes operisan je zbog frakture lobanje i dobro se oseća. Meksikanac je zadobio frakturu lobanje na utakmici protiv Arsenala posle snažnog sudara glavama sa Davidom Luizom. Najbolji strelac Vukova je na nosilima iznet sa terena, s maskom za kiseonik, i hitno je prebačen u bolnicu gde je operisan.

– Raul se oseća dobro nakon operacije kojoj je podvrgnut u Londonu. Video se sa svojom devojkom i sada se odmara. Ostaće na posmatranju nekoliko dana pre nego što započne oporavak – navodi se u saopštenju Vulverhemptona.

SVE O SPORTU

HAOS! CRNO-BELI OPLELI PO ZVEZDI: Da nije smešno, bilo bi tužno! (VIDEO)

ARGENTINAC NA KVADRAT: Mesi dao isti gol kao Maradona

ŠVAJCARAC ZABRINUO LJUBITELJE BELOG SPORTA: Ni Federer duboko u sebi ne zna kako će izgledati povratak

Klub je zahvalio medicinskom osoblju Arsenala, lekarima i bolničkom osoblju zbog brze reakcije i uspešno obavljenog zahvata. Pretpostavlja se da će Meksikanac na teren moći tek za dva ili tri meseca.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter