Izvor: Blic
07.10.2021 u 11:50
0

TEŠKE REČI: Zvezdan Terzić rekao da Partizan REKETIRA Srbiju

Generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić dao je juče intervju u kojem se dotakao mnogih tema – od toga da “Partizan reketira Srbiju” do poruke selektoru reprezentacije Srbije Draganu Stojkoviću Piksiju: “Druže, nemoj ti da pričaš o nameštanju”.

Takođe, Terzić je rekao da je odličan UEFA koeficijent Srbiji, koji bi lako mogao da nam donese dva mesta u kvalifikacijama za Ligu šampiona, doprinela samo Crvena zvezda – ne i Partizan!?

PROČITAJTE JOŠ: HAOS: Tražio CRVENI KARTON od sudije, DOBIO GA, pa odbijao da napusti teren

– Nisu tome doprineli uspesi Zvezde i Partizana, nego Zvezde, koja je donela ove bodove i koeficijente. Partizan je pobedio Floru i Anortozis. Zvezda će ove godine imati 70 utakmica u Evropi. Zvezda je motor razvoja srpskog fudbala. Mi smo doneli koeficijente, a ne Partizan. To mi smeta, jer se ne vrednuje na pravi način šta je donela Zvezda. Stavlja se u istu ravan sa Partizanom. A, nisu… – rekao je Terzić.

Očekivano, iz Partizana je stigao odgovor na ovu tvrdnju, oglasio se sportski direkotor Ivica Iliev u oštro uzvratio:

– Izuzetno poštujem Terzića i uvažavam Crvenu zvezdu i njene navijače, ali hajde da baratamo činjenicama, a ne da pričamo paušalno. Reći ću vam tačno procente koliko ko vuče u poslednjih pet godina: Zvezda 52 odsto, Partizan 33 odsto i ostali klubovi 15 odsto. To je činjenica – rekao je Iliev i dodao:

– Niko da se zapita zbog čega nismo bili ranije među 15 najboljih? Pa, zbog toga što je ranijih godina vukao Partizan, a Zvezde nigde nije bilo. Ne kroji se istorija onako kako nekom odgovara!

PROČITAJTE JOŠ: MASOVNO ZLOSTAVLJANJE: 24 fudbalerke podigle tužbu protiv trenera

Iliev je ove reči još obrazložio:

– Iz Zvezde, kad im odgovara, pričaju o istoriji u poslednjih pet godina, a kad im odgovara drugačije, onda pominju šta je bilo pre 30 godina. Jasno mi je da Terzić brani interes Zvezde, ali kad to radi, dobro bi bilo da ne omalovažava druge i da barata činjenicama umesto što se dodvorava navijačima!

Od sada naše vesti možete čitati i na zvaničnom Twitter nalogu HappyBSC portala.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter