Izvor: 24sedam
24.09.2024 u 07:36
0

U HAOSU U HUMSKOJ POVREĐEN JOŠ NEKO: Nije samo Stanojević

O 174. derbiju će se govoriti

Ubedljiv poraz Partizana u 174. večitom derbiju nije se dopao nikome iz tabora crno-belih. I dok su igrači bili utučeni, kapiten Aleksandar Jovanović je bio taj koji je stao pred novinare i bio surovo iskren.

Za to vreme, navijači su vidno nezadovoljni reagovali burno i polomili staklo na svlačionici domaćeg tima, a tom prilikom je povređen trener Aleksandar Stanojević, koji je na konferenciju za medije došao sa flasterima na licu.

Međutim, tom prilikom „stradao“ je i nekadašnji štoper Partizana i jedan od miljenika navijača, a sada član stručnog štaba Marko Jovanović.

Kako prenose domaći mediji sa lica mesta, Jovanović je zadobio rasekotinu na ruci, pa je i on sa povredama napustio stadion.

Stepen ozbiljnosti njegove povrede još uvek nije poznat.

Bilo kako bilo, ponovo su ružne scene iz srpskog sporta obišle svet, ponovo je sport završio na marginama nešto drugačije borbe.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter