Izvor: Tanjug
10.03.2022 u 20:49
0

Ubedljiv poraz fudbalera Partizana od Fejenorda

 Fudbaleri Partizana izgubili su večeras od Fejenorda 5:2 (1:1) u prvom meču osmine finala Lige konferencija na stadionu u Humskoj.

Crno-beli su odlično počeli duel, prvi su dosli do gola, dva puta su imali vođstvo, ali je holandski tim od 52. minuta imao poptpunu kontrolu meča i na kraju ubedljivio slavio u Beogradu.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Crno-beli poveli su golom Bibrasa Natha u 13. minutu, nakon čega je izraleski vezista morao da napusti terner zbog povrede prepone, a zamenio ga je Nemanja Jović.

Nije dugo trajala prednost crno-beli, pošto je već u 20. minutu Fejenord izjednačio, a strelac je bio Jens Tornstra.

Do kraja poluvremena Holanđani su bili bolji rival, napadali su konstantno, nekoliko opasnih prilika u šesnaestercu crno-belih rešio je odlični Saničan, pa je tako rezultat posle 45 minuta bio je 1:1.

Drugo poluvreme izabranici Aleksandra Stanojevića počeli su odlično, pošto je Nemanja Jović u 46. minutu ponovo doneo vođstvo.

Slično kao i u prvom poluvremenu, Partizana se nije snašao posle postignutog gola, pa je gostujući tim nakon u 51. minutu došao do novog izjednačenja preko Sirila Desersa.

U narednih 20 minuta Fejenorda je u potpunosti preokrenuo meč pošto je novi gol u mreži Partizana viđen je u 64. minutu, kada je na 3:2 povećao Gerturda.

Već u 71. minutu na semforu je stajalo 4:2, kada je odličnim udarcem Luis Sinistera savladao Popovića, da bi pet minuta kasnije Tornstra još jednom zatresao mrežu domaćina za konačnih 5:2.

Revanš meč na programu je 17.marta u Roterdamu.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter