Izvor: Happy BSC/tanjug
30.03.2022 u 12:58
0

UBILI GA HULIGANI, TVRDI NOVINARKA! Zvanični FIFA lekar umro nakon meča, nije mu bilo spasa! (FOTO)

Zambijski doktor Džozef Kabungo, koji obavlja i funkciju zvaničnog FIFA  lekara, preminuo je u utorak veče posle meča između Nigerije i Gane!

Gana je posle 0:0 kod kuće uspela da odigra 1:1 i gostima i plasira se na Mundijal, dok su na stadionu viđeni strašni neredi od strane domaćih navijača koji su isti demolirali.

Jutro kasnije stigla je potvrda da je Kabungo, koji je bio doping oficir na tom meču, preminuo. Uzrok smrti nije poznat, a iz FS Zambije su proučili da se čeka dodatni izveštaj CAf i FIFA šta se tačno dogodilo.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

U međuvremenu se na društvenim mrežama oglasila novinarka Ušer Komugiša koja tvrdid a je Kabungo pretučen na smrt od strane hiligana.

– Zaista je tužno što su zambijskog doktora Džozefa Kabunga, koji je radio na utakmici između Nigerije i Gane, navijači tukli dok nije izgubio svest. Uloženi su napori da mu se spasi život, ali nisu uspeli. Neka mu duša počiva u miru.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter